Strokovno usposabljanje: Zahteve za higieno živil in sistem HACCP

Novice

19. 8. 2024

Vabimo vas na usposabljanje o varni proizvodnji živil, kjer boste spoznali zakonske zahteve s področja živil, dobro higiensko prakso, kritične kontrolne točke po HACCP sistemu in se seznanili z mikrobiološkimi, kemičnimi in fizikalnimi tveganji v procesu živil. Predavanje bo obravnavalo tudi zahteve s področja pitne vode kot surovine v procesu živil. Usposabljanje je namenjeno zaposlenim v obratih z živili, gostinskih lokalih, živilskih proizvodnjah, dopolnilni dejavnosti na kmetiji in vsem, ki jih zanima varna proizvodnja živil.

 

Prijave zbiramo do 12. septembra 2024 na naslov novinarji@kovodpostojna.si.

 

VABILO NA PREDAVANJE

 

    

Sporočite nam svoje mnenje.
Imate vprašanje za nas?
Bi želeli sodelovati z nami?

Stopite v kontakt z nami